Historie

Het begon allemaal al ver voor de oorlog. Willem Janssen was één van de eerste die bacon
produceerde voor Engeland en zelfs Malta, naast zijn slachterij Janssen en vleeswarenfabriek
De Kroon in Nijmegen. Zijn zoon Willy Janssen ging na de oorlog eveneens het vlees in. Willy Janssen
begon in de jaren 60 met zijn grossierderij in vlees en vleeswaren. Enkele jaren later is zijn
bedrijf uitgegroeid tot een grote hammen export snijderij, welke voornamelijk grote partijen leverde
aan o.a. Italie, Duitsland en Frankrijk.

Zijn zoon Jos Janssen  is in 1976 begonnen met zijn ‘Vleeshandel Jos Janssen B.V.’, toegespitst op de
Horeca. Vleeshandel Jos Janssen B.V. bestaat inmiddels ruim 30 jaar, en is uitgegroeid tot
een grote vleeshandel waarbij de klant nog altijd centraal staat. Door de jarenlange ervaring
weet Vleeshandel Jos Janssen B.V. nog altijd exact aan de wensen van de klant te voldoen.


Virtuele Rondleiding
Omdat wij u graag een rondleiding in ons bedrijf willen geven, hebben we gebruik gemaakt
van 360 graden foto’s welke u een mogelijkheid geven om virtueel door ons bedrijf te wandelen.


Copyright 2008 Vleeshandel Jos Janssen B.V.| Webdesign door Wiwi Websolutions